Alt du behøver at vide om høje hæle

trendy-black-high-heels

Høje hæle er sko almindeligvis anvendes af kvinder. Folk siger, at iført høje hæle straks gør en kvinde ser og føler sig sexet. Selv om denne type fodtøj er oftest forbundet med det kvindelige køn, der er designs lavet til mænd også.

Cubanske hæle og cowboystøvler er båret af mænd. Cowboy støvler har ingen blonder, har en kurve på spidsen og har høj eller høje skaft. Denne særlige stil er meget brugt til rideheste og er mest almindeligt båret af cowboys. En cubansk hæl, på den ene side har en rimelig højde med en lige front og er lidt smal på bagsiden. Heels har mange sorter og kommer med forskellige typer, der er for det meste båret af kvinder.

Forskellige typer af høje hæle til kvinder

· Stiletto

Stiletter har slankere hæle med en højde på mindst 2 inches og ikke mere end 0,4 cm i bredden. Den højeste stiletten kan være så højt som 10 inches. Det giver dig den visuelle illusion af at have lange og slanke ben, og det gør du synes højere så godt. En ekstra fordel er, at det gør din buste og balder bliver mere fremtrædende.

· Wedge

En kile dækker hele pladsen under hæl og arch fraktioner af din fod. Dens højde varierer, så du nemt kan vælge, hvad der passer til din komfort niveau. Hvad klassificerer det som en kile er længden og formen af hælen. Denne hæl type er meget populært i moderne mode.

· Hvalpe

Højde og diameter har en måling på omkring 2 inches. Hælen er firkantet, sort og er normalt tyk.

· Louis eller spole

Denne type af høj hæl er bred og har en indlysende slankere udseende ved midtpunktet.

· Prism

Hælen synes at være trekant i form i spidsen med sin trekantede flade sider.

· kegle

Hælen er rund og bred og tydeligt smal på spidsen.

· Kitten

Hælen er kort og slank med en maksimal højde på 2 inches og bredde på højst 0,4 tommer.

Historien om High Heels

Høje hæle havde været ind og ud af modescene siden Anden Verdenskrig. Høje hæle er båret af de fleste europæiske royalties i løbet af det 16. århundrede. Tilbage i 1580, havde mænd med magt eller indflydelse været kendt for at bære høje hæle. Det var tilbage igen i de senere år af 80’erne og igen i begyndelsen af 1990’erne. Typisk er det båret af de fleste kvinder i dag med højdevariationer spænder fra 1,5 inches killing hæl til 4 inches eller mere kendt som stiletter.

ulemper

Hæle, der er mere end 5 inches i højden normalt anvendes til æstetiske årsager og er ikke tilrådeligt at bære. Det kan være årsag til de fleste alvorlige fodproblemer og har været et problem i sundhedsvæsenet. Resultater af iført meget høje hæle omfatter følgende konsekvenser:

· Du kan få mund smerter på grund af for meget overordnede af foden.

· Du kan have en tendens til at gå langsommere.

· Du vil øge muligheden for forstuvninger og knoglebrud.

· Du vil få ujævn eller en vaklende gang, som kan prædisponere dig til skader.

· Kan oprettes Foot deformiteter.

· Dine kalve vises stivere.

· De altid bære høje hæle har en højere risiko for degenerative knæ.

· Du er i stand til at køre.

· Du kan få mund og sener problemer.

Men iført høje hæle er ikke alle fejl. Grunden til høje hæle anvendes stadig indtil nu er, at de også har deres egne fordele.

fordele

· Du straks se højere.

· Dine ben tendens til at synes meget længere, og slank.

· Dine fødder buer bliver veldefineret.

· Din kropsholdning er ændret til det bedre.

· For kortere mennesker, kan du sidde på en høj stol med foden på gulvet. Plus, vil du være i stand til at nå emner på højere hylder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *